English  Nederlands  Deutsch 
Welkom
Praktijk
Adviezen
Nieuws
Producten
Contact
Export
Nieuws
 

Als de jongen duiven....
 


ALS DE JONGE DUIVEN WEINIG HONGER HEBBEN, NIET GRAAG BINNENKOMEN, IN DE NACHT BRAKEN (LET OP ALS U ’S-MORGENS DE VERDUISTERING OPHEFT), WAT DUNNE TOT SLIJMIGE GEEL-GROENE ONTLASTING HEBBEN, NIET ENHOUSIAST VLIEGEN (NIET HOOG EN NIET WEGTREKKEN) SOMS VERMAGEREN OF ZELFS STERVEN DAN HEEFT U HOOGST WAARSCHIJNLIJK TE MAKEN MET HET ADENO-COLI COMPLEX.

MEESTAL WERKT EEN COMBINATIE VAN “VERBETERDE ALTABACTINE” OFWEL DE COLIKUUR EN IN ERNSTIGE GEVALLEN KAN HET SAMEN MET TERRAPRIM GOEDE RESULTATEN GEVEN.
WERKT ER HELEMAAL NIETS DAN BESTAAT DE MOGELIJKHEID DAT ER SPRAKE IS VAN EEN CIRCO-VIRUS INFEKTIE. DAT IS ERNSTIGER EN  MEN KAN DAN FORSE STERFTE VERWACHTEN.
WE ZAGEN DIE COMBINATIE VAN PROBLEMEN VORIG JAAR BIJ DE DUTCH OPEN. DAAR KWAM OOK NOG BIJ DAT DE COLOMBOVAC NIET GOED AANSLOEG WAARDOOR ER OOK NOG SPRAKE VAN DE PARAMYXO-INFECTIE WAS.

BIJ ZULKE ERNSTIGE GECOMBINEERDE INFEKTIES KAN MEN HET BESTE EEN LANGDURIGE NIET HOOG GEDOSEERDE ANTIBIOTICA-BEHANDELING GEVEN ZODAT DE BACTERIEN IN IEDER GEVAL BERTEDEN WORDEN. DE VIRUSSEN MOETEN UITWOEDEN EN NA VERLOOP VAN TIJD ZIET MEN HET GEHEEL PLOTSELING VERBETEREN.

Heeft u ook zulke problemen? Neem dan contact op met onze praktijk.
Bel 0346-242457 of vul het contactformulier in.

 
<< terug